Commentaren: 6
 • #6

  Gerda Van Beek (zondag, 06 oktober 2019 10:22)

  Rondje Kempen, een verrassingscadeau van mijn vrienden en het was inderdaad een aangename verrassing. Niettegenstaande ikzelf ook van de Kempen ben, zie je de mooie omgeving op een andere manier. Tijdens de rit genoten van allerlei lekkernijen maar ook van de deskundige uitleg van An en Fred. De wijngaard en het tomatenbedrijf hebben de grootste indruk nagelaten.
  Rondje Kempen : een herinnering om te koesteren.
  An en Fred, goe bezig! !

 • #5

  Marina Blockx (donderdag, 08 november 2018 20:14)

  Met collega's rondje gedaan. Een verrassende leuke dag. Goed verwend door Philip en Fred met lekkere streekproducten en een deskundige uitleg.
  De tomatenserres hebben voor mij de meeste indruk nagelaten. Indrukwekkend!! Rondje kempen een echte aanrader om te doen. Succes nog met de onderneming. Jullie doen dat fantastisch!!

 • #4

  Alain B (maandag, 05 november 2018 12:18)

  Een mooi rondje Kempen, de ideale manier om de streek - ook al is het je eigen streek - op een andere manier te leren kennen. Geschiedenis, cultuur, een natje en een droogje, ... meer moet dat niet zijn!

 • #3

  Joke Lauwerysen (zaterdag, 27 oktober 2018 15:44)

  Op 26/10/2018 hebben wij Rondje Kempen als teambuilding gedaan, een unieke ervaring. Ik ben zelf geboren en getogen in Merksplas, maar heb toch weer heel wat bijgeleerd over ons Spetsersdorpje! Fred en Philip zijn een ideaal duo voor deze activiteit! De afwisseling tussen de geschiedenis van De Kolonie en Den Dodendraad, met leuke anekdotes, mopjes en proevertjes maakten het helemaal af!!

  Rondje Kempen, een echte aanrader!

 • #2

  Marleen Van Oekelen (maandag, 01 oktober 2018 09:53)

  We hebben erg genoten van Rondje Kempen!!!
  De Kolonies Merksplas en Wortel echt op een andere manier bekeken!
  We stonden ervan versteld hoe mooi het hier in de Kempen is.
  Het bezoek aan de mega-serre van Koen Lauwerysen deed onze monden open vallen!
  Ook de natuur aan Bootjes Ven was prachtig, om nog maar te zwijgen van het bezoek aan de Baarlese brouwerij De Dochter van de Korenaer .
  Proficiat aan de 4 inrichters!!!

 • #1

  Brouwerij Vagebond (dinsdag, 25 september 2018 21:23)

  VEEL succes met jullie innovatieve onderneming!!!

  Hilde en René